szerző:
hvg.hu

Velkovics Vilmos műsorvezető Kálló Dániellel, a Független Diákparlament szóvivőjével készített interjút, de interjú helyett a beszélgetés inkább számonkérés és szívatás volt. Mészáros Lőrinc csatornája most mindenhonnan megpróbálja eltüntetni a nyomokat.

Velkovics arra kérte a fiatalt, hogy mondatot elemezzen, ahol megmondja, melyik az alany és melyik állítmány, valamint megmondta neki, mit csinál ma egy átlagos tizenéves. Az Echo TV először csak a honlapjáról és a YouTube-csatornájáról törölte a videót, majd egy paródiavideót is, ahol Orbán is feltűnik.

A 444 most azt írja, egy Bug TV nevű ügynökségen keresztül szerzői jogokra hivatkozva letiltatták a 444 videóját is a diáktüntetésekről, amiben részletek szerepeltek az adásból. De a videó a Facebookon még elérhető, ki tudja, meddig:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!