szerző:
hvg.hu

Ismét ott van a "paktumhajón" - vagyis a Magyar Nemzet Szalon soron következő rendezvényén - Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. Legutóbb ebből az eseményből kreálta a kormányzati média azt a sztorit, hogy Hadházy és Vona Gábor titkos találkozón vett részt Simicska Lajos embereivel, és Hadházy eladta az LMP-t.  A helyzet odaáig fajult, hogy Simicska személyes közleményt adott ki arról, nem vásárol pártokat. Hadházy és Vona is megszólalt, kicsit mást mondtak, de paktumról egyikük sem beszélt. A lejáratókampányt a Fidesz részéről valódi félelem motiválta.

Hadházy most maga posztolt egy képet a Facebook oldalára a legújabb "titkos találkozóról", amelyen Ungár Péter elnökségi taggal, és Kukorelly Endre íróval, korábbi LMP-s parlamenti képviselővel mosolyog a kamerába.

Vona Gábort hiába keresnék a háttérben: a kép készületkor - illetve még utána minimum fél órát - a Jobbik elnöke nem volt a hajón. A helyszínen lévő tudósítónk más jobbikos politikust viszont látott a helyszínen.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!