szerző:
hvg.hu/MTI

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Nyílt levélben hívta közös demonstrációra az ellenzéki pártokat az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely szombaton. Azt írta, nem mindenben értenek egyet a pártok, de ez nem akadályozhatja meg a közös kiállást "közös értékeink, a szabadság, a demokrácia és a változás szükségessége mellett." Ez nem jelent formalizált szövetséget, csak annyit, együtt mondják ki, változás kell.

Másnap a felhívásra közelményben válaszolt a DK szóvivője, Gréczy Zsolt, aki azt írta, "természetesen együtt ünnepelünk" március 15-én,

"éppen ezért Gyurcsány Ferenc, a DK, és Molnár Gyula, az MSZP elnöke már hetekkel ezelőtt megállapodtak, hogy közös ünnepet kezdeményeznek valamennyi demokratikus ellenzéki párt bevonásával."

A megállapodásnak megfelelően a DK lefoglalta a rendezvény helyszínét, a Hősök Terét. Mindenki mehet, csak a Jobbik nem.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!