szerző:
hvg.hu/MTI

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Nyílt levélben hívta közös demonstrációra az ellenzéki pártokat az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely szombaton. Azt írta, nem mindenben értenek egyet a pártok, de ez nem akadályozhatja meg a közös kiállást "közös értékeink, a szabadság, a demokrácia és a változás szükségessége mellett." Ez nem jelent formalizált szövetséget, csak annyit, együtt mondják ki, változás kell.

Másnap a felhívásra közelményben válaszolt a DK szóvivője, Gréczy Zsolt, aki azt írta, "természetesen együtt ünnepelünk" március 15-én,

"éppen ezért Gyurcsány Ferenc, a DK, és Molnár Gyula, az MSZP elnöke már hetekkel ezelőtt megállapodtak, hogy közös ünnepet kezdeményeznek valamennyi demokratikus ellenzéki párt bevonásával."

A megállapodásnak megfelelően a DK lefoglalta a rendezvény helyszínét, a Hősök Terét. Mindenki mehet, csak a Jobbik nem.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.