szerző:
hvg.hu

Olyan embert is borozni hívtak Orbán Viktor beszéde után, akinek esze ágában sem volt menni.

„Az évértékelő beszéd elhangzása után szeretettel várjuk a fogadáson a Borospincében. MPEE” – ilyen tartalmú üzenetet kapott a telefonjára a 24.hu szerint olyan előfizető is, akinek nincs köze a Magyar Polgári Együttműködés Egyesülethez, vagyis az MPEE-hez.

Az egyesület szervezi Orbán Viktor évértékelő beszédeit, utóbbiakból vasárnap hangzott el a huszadik, erről szóló percről percre tudósításunk itt olvasható.

A 24.hu olvasója azt mondta: sosem vett részt az MPEE rendezvényein, a vasárnapi évértékelőre sem volt hivatalos, és nem tud semmilyen borozásról, amelyen meg kellene jelennie.

Az viszont biztos, hogy a küldő telefonszámára keresve a Google első találatként hozza a telefontudakozo.hu oldalt, ahol már többen jelezték, hogy fideszes rendezvényre invitálták őket arról korábban, kéretlenül.

Az eddigi értékelések szűk egy évvel ezelőttiek, a március 15-i ünnepségek előtt születtek.

Egy másik hasonló oldalon pedig az október 23-i állami ünnepség előtt pár nappal jegyezte meg valaki a telefonszámról, hogy az „fideszes propaganda”.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!