szerző:
hvg.hu

Az egyre terebélyesedő Elios-botrány miatt Tiborcz István, a miniszterelnök veje napi szinten szerepel a magyar sajtóban úgy, hogy ő maga az Elios gyanús ügyeivel kapcsolatban még sosem állt ki nyilvánosan. Sőt, a lakóhelyén se látják állítólag napok óta.

Tiborcz István, a miniszterelnök veje és felesége, Orbán Ráhel, a kormányfő elsőszülött lánya is ott volt Orbán Viktor 2018-as évértékelőjén vasárnap a Várkertbazárban - bizonyítják a helyszínen készült fotók.

©
©

Az Elios-botrány kirobbanása óta Tiborcz István elérhetetlen, bár korábban sem vállalt semmilyen nyilvános szerepet. A Népszava szombaton azt írta, hogy a közbeszerzési csalás miatti közvilágítási botrány kirobbanása óta nem látták Tiborcz Istvánt állandó lakóhelyén, a Fejér megyei Csabdiban sem, legalább is erről számoltak be a lapnak az ott élők.

A vasárnapi miniszterelnöki évértékelőn meg nem erősített hírek szerint Tiborcz István és felesége nem ült a nézőtéren, csak a beszéd után jelentek meg és váltottak pár szót a vendégekkel.

A vendégek között felbukkant a miniszterelnök környezetéből még egy személy, akit lehetőség szerint távolt tartanak a sajtótól illetve ő maga mindig távol tartja magát az újságíróktól: Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és milliárdos üzletember, Orbán Viktor jó barátja.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Gazdaság

Tiborcz István felszívódott

A közbeszerzési csalás miatti közvilágítási botrány kirobbanása óta nem látták állandó lakóhelyén Tiborcz Istvánt.