szerző:
hvg.hu

Már a lap neve önmagában egy gyöngyszem, mert észrevétlenül belecsempészték a kerület nevét.

MaXImálisan – így kell helyesen írni az újbudai postaládákból kipotyogó kampánykiadvány nevét. Ha csak a kezdőbetűt írnák nagy betűvel, akkor elveszne a poén. A MaXImálisan a XI. kerületben jelenik meg ugyanis, és bemutatja a körzet parlamenti képviselő-jelöltjét, Simicskó Istvánt.

De vannak benne más különlegességek is. Például Simicskó István címlapfotója, ami legalább ötven éves, és azon még megvan a honvédelmi miniszter szép, szőke haja. A fideszes politikus egyéb izgalmas fényképeket is a nyilvánosság elé tárt élete fontos állomásairól, egyenesen a fiók mélyéről.

A MaXImálisan valóságos tárháza a magyarországi hírességeknek: Rubint Réka, Mága Zoltán és Borbás Marcsi mellett a Szomszédok sztárjai is helyet kaptak benne. Na és persze nem maradhatott ki a kötelező migránsozás sem a lapból.

©
©
©
©
©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!