szerző:
hvg.hu

A korábbi elnökségi döntést írják felül. Villanyoszlopokon is lesznek plakátjaik, amelyhez Orbán Viktor barátjának cégével kellett megegyezniük.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Az MSZP is igent mond a Fidesz-közeli Odex ajánlatára, így nekik is lesznek óriásplakátjaik és citylight posztereik a választás előtt. Molnár Gyula MSZP-elnök egy sajtóbeszélgetés után azt mondta, jelzik a cégnek, hogy élnek a lehetőséggel – 800 óriásplakátot és 200 citylightot kértek –, de egyúttal a Nemzeti Választási Bizottsághoz is fordulnak, hogy megtudják, a cégtől kapott árajánlat nem minősül-e kedvezményesnek.

A cég ugyanis 40 ezer forint+áfáért ajánlott plakáthelyeket, a céget korábban betámadta az MSZP, hogy a Fidesznek kedvezményes ajánlatot adott a legutóbbi plakátkampányra, mert nem az idei, hanem a tavalyi árakon kaptak plakátokat. A Fidesz szerint nem, és a Fővárosi Kormányhivatal is azt közölte, minden törvényes volt, a tavalyi listaárakat kell figyelembe venni. Vagyis, ez alapján azt az MSZP benézte. Korábban az MSZP elnöksége úgy döntött, nem lesznek óriásplakátjaik, ezt most átgondolták.

Az MSZP Garancsi István cégével is megállapodott, ott 3300 helyen lesznek kint hirdetéseik. Az szerdán derült ki, hogy az LMP-nek is lesznek óriásplakátjai. A cég ajánlatát – és meglepő feltételeit – visszautasította a DK és az Együtt, ahogy a Jobbik sem élt vele. A Jobbik a Publimonttal szerződött le, a pártnak 5100 helyen lesznek plakátjai. A DK egyelőre tárgyal.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!