szerző:
hvg.hu

A kereszteződésnél lévő egyik kamera felvette az ütközést. A férfi súlyosan megsérült, vizsgálják, ki hibázott.

Kerekesszékes férfit gázolt el egy terepjáró Szegeden. Az autót vezető nő kanyarodott, eközben lassítás nélkül elütötte a mozgássérültet, aki súlyosan megsérült. A mentők fél órán át próbálták stabilizálni az állapotát, majd kórházba vitték. A balesetet rögzítette egy közeli házra szerelt térfigyelő kamera – számolt be a csütörtöki RTL Híradó.

A kamera felvételén látszik, hogy az autó nagy erővel ütötte el szemben a kerekesszékes férfit.

Egy sarki házon volt a kamera a kereszteződésben, ahol a karambol történt. Az épület tulajdonosa úgy vélte, hogy a nő szabálytalanul közlekedett, mert nem nagy ívben kanyarodott balra, hanem nem messze a padkától.

A kerekesszékben ülő férfi az úttestre esett. A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba, de már stabil állapotban.

A 68 éves férfiről a környékbeliek azt mondták: agyvérzés után került kerekesszékbe. A széket egyik ismerőse vitte el a helyszínről.

A terepjárót vezető nő nem sérült meg. A rendőrök vizsgálják, ki hibázott.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!