szerző:
MTI / hvg.hu

A párt a választási bizottsághoz fordult, amely a jogsértést megállapította, de nem szabott ki büntetést.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A kalocsai Tesco egyik biztonsági őre hétfőn vette el a helyi jelölt, Környei Balázs aláírásgyűjtő íveit, a Momentum emiatt a helyi választási bizottsághoz fordult, amely megállapította, az őr megsértette a választás tisztaságát, valamint a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás elvét.

Miután nem lehetett beazonosítani az őrt, a választási bizottság nem szabott ki bírságot.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!