szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az utcákat megszórták röplapokkal, amelyen listára tették azokat, akik szerintük Márkit támogatják a vasárnapi polgármester választáson.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

„Ezeket csak a gyűlölet tartja össze” – írják a szórólapon a lista aljára. A Márki-Zay Péter független, de gyakorlatilag az összes ellenzéki párt által támogatott polgármester-jelölt közszereplői oldalán közzétettek szerint a szórólapon szerepel többek között Hódmezővásárhely korábbi alpolgármestere, a Hód-Mezőgazda Zrt. privatizáció előtti vezetője. Felírták annak a férfinak is a nevét a Márkit támogatók listájára, aki korábban hangosbemondóval kampányszöveget közvetített vállalkozóként, megrendelésre, majd emiatt kirúgták állásából, de szerepel a listán Havranek Ferenc is, aki legutóbb a Zöld Baloldal színeiben volt a helyi képviselő-testület tagja.

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.