szerző:
hvg.hu

A bent lévők ki tudtak menekülni, sérültek nincsenek.

Tűz ütött ki egy háromemeletes épület földszinti éttermében péntek este Budapest VI. kerületében, a Király utcában – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

Kolozsi Péter, a szervezet budapesti helyettes szóvivője a hvg.hu-nak elmondta, hogy egy konyhai elszívóberendezés gyulladt ki.

A főváros hivatásos tűzoltók egy habosított vízsugárral oltották el a lángokat majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

A tűz keletkezésekor az étteremben tartózkodó emberek az utcára menekültek, így az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!