szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hajrá, Hegedűs Zoltán? Hát ez nem jött be

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A hódmezővásárhelyi polgármester-választás híreit itt olvashatja.

A miniszterelnök személyesen is beszállt a kampányba. Február 7-én posztolták oldalára az alábbi képet, mellé pedig a szöveget:

"Február 25. Hódmezővásárhely fejlődése nem állhat meg. Hajrá, Hegedűs Zoltán! "

Hát ez nem jött be. Hogy aztán Lázár Jánossal miként rendezik ezt le egymást között, az majd kiderül.

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!