szerző:
hvg.hu

A miniszter elsők között lehetett a hódmezővásárhelyi időközi választáson.

A sajtónyilvánosságot kerülve, feleségével szavazott Lázár János miniszter a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson, reggel 7 körül. Lázár nem akart nyilvánosságot, sajtósán keresztül azt üzenték, "ez most nem róla szól." Azért a szavazókörnél megjegyezték, Lázár nem pont így szokott szavazni. A részévteli adatok mindenesetre azt mutatják, nagy az érdeklődés, sokan szavaznak, 9-kor a részvételi adatok szerint 11,6 százalék szavazott.

Lázár szerint nem róla szól a mai nap, ennek ellenére árgús szemmel figyeli mindenki az eredményt, elemzésünk szerint ahány darabra vágja Márki-Zay Pétert, annyit ér Orbán Lázárnak.

A szavazás napjáról folyamatosan tudósítunk.

Kapcsolt képünkön Lázár János a 2014-es országgyűlési választáson szavaz.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!