szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A kritikus a választás estéjén az adóforintokból működő, közszolgálati MR2 Petőfi rádiót hallgatta, majd billentyűzetet ragadott, mert a Fidesz vereségéről egy szót sem ejtettek az este kilences hírekben.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Puzsér Róbert szerint „ebben az orwelli gépezetben egyedül a valóságtagadás működik”, úgy látja, Hódmezővásárhelyen vasárnap a pénzes proliság, a fékezhetetlen mohóság és az orbáni arrogancia szenvedett vereséget.

A város polgárainak elegük lett a Mészárosokból, a Tiborczokból, a stadionokból, a rothadó egészségügyből és a lezüllesztett oktatásból.

Úgy látja, a választás bebizonyította, hogy az ellenzéki összefogás nem kevesebb, hanem több szavazatot jelent. Szerinte még nincs késő összefogni. „Ahol a Jobbik a legnépszerűbb ellenzéki párt, ott a teljes ellenzéknek be kell állnia a Jobbik jelöltje mögé – ahol az MSZP, a DK vagy az LMP a legnépszerűbb ellenzéki párt, ott a teljes ellenzéknek be kell állnia MSZP, a DK vagy az LMP jelöltje mögé.”

A teljes bejegyzést itt olvashatja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!