szerző:
hvg.hu

A sorozosásnál intelligensebb a magyar társadalom, Orbán Viktorban pedig bízni kell annyira, hogy feltételezzük, nem korrupt – meglepő kijelentéseket hallhattunk a hódmezővásárhelyi időközi választás után.

Meglepő reakciókat is hozott a jobboldalon a hódmezővásárhelyi időközi választás. Az Echo Tv Sajtóklubjában – ahol azt is bejelentették, hogy újra békemenet lesz – Bencsik András arról beszélt: "abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb."

De a 444 szemléje szerint szóba került az Elios-ügy is, amiről pedig eddig nem szívesen beszéltek a kormánypárti sajtóban. Bencsik szerint persze semmi nem igaz a vádakból, csakhogy ettől még a kormányoldalnak tényekkel kellene válaszolnia – mondta. A legfontosabb érvként pedig azt is hozzátette: "bízni kell annyira a miniszterelnökben, hogy feltételezzük róla, hogy nem korrupt".

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!