szerző:
hvg.hu

A Facebookon is számít híveire a Fidesz: adott némi megosztanivalót nekik, hogy terjesszék a "tényeket".

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A munkanélküliség soha nem volt olyan alacsony, mint most, a 2010-es 12 százalékról 2018-ra 3,8 százalékra süllyedt a munkanélküliek aránya – állítják a Fidesz "Küldd tovább a tényeket!" szlogenű pozitív kampányában. Az ehhez tartozó infografikát a párt Facebook-oldalára tették fel kedden, és azt kérték a felhasználóktól, hogy adják tovább azt. Olyan részletekbe nem bocsátkoztak, hogy a mutató javulásához mennyiben járult hozzá a nagyon kevéssé hatékony közmunkarendszer.

Máris vannak szorgos felhasználók, akik nemcsak szuperül teljesítették a házi feladatot, hanem erre fel is hívják a figyelmet, ha valaki esetleg nem vette volna ezt észre. Kedd este fél hét után egyébként ezer közelében járt a megosztások száma.

A pozitívnak szánt üzenetek küldözgetése nem feltétlenül hungarikum, a brit konzervatívok Share The Facts nevű kezdeményezésükkel mintha megelőzték volna a Fideszt.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!