szerző:
hvg.hu

A Jobbik gerillaakcióját Orbán Viktor rutinosan lerázta.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

"Miniszterelnök úr, a Fazekas utcai börtönbe el fog látogatni? Vagy április 8-a után?" – kiabálta oda a miniszterelnöknek Jakab Péter, a Jobbik szóvivője, a Miskolc 1-es körzet országgyűlési képviselőjelölje Orbán Viktor miniszterelnöknek, aki a városban kampányolt.

Orbán egy mosolygós "jónapot, hogy vannak" válasszal elintézte az egészet. A videót az Alfahír oldalán találtuk.

Orbán Miskolcon emelte a tétet: bevándorlónak nevezte a helyi romákat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!