szerző:
hvg.hu

Gyurcsány Ferenc is reagált, azt írta, jön még kutyára dér.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

"És Tiborcz?" - ezzel a két szóval reagált az MSZP arra, hogy ismét őrizetbe vették a többi között költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csabát, aki képviselő-jelöltté válása után egy napig volt szabadlábon. Gyurcsány Ferenc is megszólalt, a Facebook oldalán azt írta, "a helytartók érzik a vesztüket. Ezért minden mértéket elvesztettek, minden határt átléptek. Jön még kutyára dér..."

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!