szerző:
hvg.hu

Beindultak a piszkos kampány nagyágyúi, a Fidesz alelnöke már az otthonaink elvesztését vizionálja, és Együtt-politikusokból Ahmed H.-t faragó képet posztol a Facebookon.

Egyfajta magyar Ahmed H.-ként ábrázolja Szabó Szabolcs Együtt-politikust az a manipulált fotó, amit Németh Szilárd Fidesz-alelnök is kiposztolt a Facebookra. A hisztériakeltő plakát tüntető migránsok vállára photoshoppolta a politikust, a kezébe elég barkácsmegoldással hangosbeszélő is került. A szöveg egyértelmű: az ellenzék ki akarja dobni a magyarokat a lakásaikból, hogy odaadja migránsoknak.

Németh szerint április 8-án arról döntenek az emberek, "akarnak-e migránsokat az utcáinkban, iskoláinkban, szomszédságunkban vagy nem. A tét óriási, csak egyszer lehet hibázni!"

Vannak megértő, belehergelő kommentek, és vannak, akik szerint "Eszem meg áll.. írja már ide valaki, hogy kinek vették el az otthonát,.. a bankokon kívül, pl. árverésen.. és hol is láttok bevándorlókat ? Ki a p*csa akarna maradni egy gyűlölettel teli országban ! Miért nem inkább a pénzért beengedett migránsokat kéritek számon Szilárdkától.. !"

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!