szerző:
hvg.hu

Beindultak a piszkos kampány nagyágyúi, a Fidesz alelnöke már az otthonaink elvesztését vizionálja, és Együtt-politikusokból Ahmed H.-t faragó képet posztol a Facebookon.

Egyfajta magyar Ahmed H.-ként ábrázolja Szabó Szabolcs Együtt-politikust az a manipulált fotó, amit Németh Szilárd Fidesz-alelnök is kiposztolt a Facebookra. A hisztériakeltő plakát tüntető migránsok vállára photoshoppolta a politikust, a kezébe elég barkácsmegoldással hangosbeszélő is került. A szöveg egyértelmű: az ellenzék ki akarja dobni a magyarokat a lakásaikból, hogy odaadja migránsoknak.

Németh szerint április 8-án arról döntenek az emberek, "akarnak-e migránsokat az utcáinkban, iskoláinkban, szomszédságunkban vagy nem. A tét óriási, csak egyszer lehet hibázni!"

Vannak megértő, belehergelő kommentek, és vannak, akik szerint "Eszem meg áll.. írja már ide valaki, hogy kinek vették el az otthonát,.. a bankokon kívül, pl. árverésen.. és hol is láttok bevándorlókat ? Ki a p*csa akarna maradni egy gyűlölettel teli országban ! Miért nem inkább a pénzért beengedett migránsokat kéritek számon Szilárdkától.. !"

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!