szerző:
hvg.hu

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Eltűnés miatt körözik a XXI. kerületi rendőrök az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Ruha Benitát.

A lány március 4-én, vasárnap csepeli lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

©

Ruha Benita körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, világosbarna hajú, szürkészöld szemű. Eltűnésekor rózsaszín kabátot, kék farmernadrágot, narancssárga sportcipőt és pink hátitáskát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Ruha Benitát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!