szerző:
hvg.hu

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A demokrácia "feleslegességére" akarja felhívni a figyelmet a Kétfarkú Kutya Párt a március 15-i békemenetével, amely egy időben lesz a Bayer Zsolt által meghirdetettel. A Kétfarkú gúnyolódása ezúttal is magasról indít: az ellenzék nem veszi észre, hogy azért nincs pénz kórházakra, mert túl sokba kerül a demokrácia.

"Mivel egyértelmű, hogy az emberek a következő ezer évben nem akarják leváltani a kormányt", ezért a választásra költött pénzt inkább stadionra és lélegeztetőgépre kellene költeni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!