szerző:
hvg.hu

Túlélte Bécset Lázár János, és nőnapon állt a sajtó és az ország elé, hogy elmondja, miért ad 12 ezer forintos gázárkedvezményt a kormány a családoknak egy hét tél után, a választások előtt. Kiderült, 70 milliárdba kerül az extra Erzsébet-utalvány és a gázár-rezsicsökkentés. A rezsicsökkentésnek semmi köze a szavazatvásárláshoz, ez sértés, jelentette ki a miniszter. Lázár beszélt Bécsről is - a videó Orbán Viktornak is tetszett.

1 2 3
Sorrend megfordítása

30 milliárd megy újabb nyugdíjas-Erzsébet-utalványra

Ha tízezerszámra érkeznek migránsok, akkor sok pénzt visznek el, kevesebb jut a magyaroknak, áll ki egy kis demagógiával Lázár.

Magyarország többgenerációs ország, mindenki gondoskodik mindenkiről, a nyugdíjasokat is el kell ismerni, ezért kapnak a nyugdíjasok 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt, ami 30 milliárd forintot emészt fel.

Lázár büszkén idéz a brüsszeli kampányjelentésből

A kormány távlati terveit ismerteti Lázár, gyorsvasutakkal, közúti beruházásokkal. Magyarországon rekordnagyságú volt a foglalkoztatás, mondja Lázár a brüsszeli kampányjelentést, az Európai Bizottság országjelentését idézve.

Csak 30 percet csúsztak

És meg is kezdték a Kormányinfót Lázárék. A költségvetést nem befolyásolhatja a választás ténye, indít rögtön erősen Lázár, mármint a 2019-esről beszél.  
1 2 3

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!