szerző:
hvg.hu

A közmunkások szakszervezete szerint "a bűnbánó maffiózó alakítás nem Oscar-díjat, hanem bilincset érdemel".

Nem fogadta el a közmunkások szakszervezete Lázár János – amúgy elég furcsa – bocsánatkérését. Mint ismeretes, a miniszter néhány hete úgy fogalmazott, azért jobb a közbiztonság, mert a közmunkásoknak munka mellett már nincs kedvük lopni.

Lázár kijelentései túlzás nélkül is felkorbácsolták az indulatokat, a vonatkozó érdekképviselettől azt mondták, közösségi elleni uszításért feljelentik a minisztert.

Komjáthi Imre, a szakszervezet társelnöke a Hír Tv Egyesen műsorának szerdai adásában megerősítette, hogy nem kérnek Lázár bocsánatkéréséből. A kormány második embere szerinte megalázott, megtaposott embereket azzal, amit mondott, és "a bűnbánó maffiózó alakítás nem Oscar-díjat, hanem bilincset érdemel".

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Itthon

"Migránspoklos" videóval ijesztget Bécsből Lázár János

A Miniszterelnökséget vezető miniszter Bécs "egyik régi, nagyhírű" kerületéből azt jelentette, hogy ott szerinte húsz éve még egyetlen bevándorló sem volt, most viszont már csak "fehérek és keresztények, idős nyugdíjasok vannak, mindenki más bevándorló".