szerző:
hvg.hu

A miniszter és a kormányfői vej még tavaly, a hódmezővásárhelyi orvosbálon mulatott együtt.

Néhány napja szőrén-szálán eltűnt a hódmezővásárhelyi Promenád.hu egyik képgalériája – írja a 24.hu. A 2017-es úgynevezett orvosbál több száz fotója úgy került le az oldalról, hogy arról semmilyen jelzést nem tett közzé az internetes újság. Mindenesetre jelzés értékű, hogy mindez közvetlenül az után történt, hogy a HVG a múlt csütörtöki számának Fókusz rovatában megjelent cikkében említést tett közös báli fotókról.

Az eltüntetett galériában több fotón is szerepelt a választókörzet országgyűlési képviselője, Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, rajta kívül azonban felbukkant Tiborcz István és felesége, Orbán Ráhel is.

A hódmezővásárhelyi, valamint a szegedi és a makói elit részvételével zajló hagyományos bál házigazdája még Almási István polgármester volt. Az ő halála miatt kellett február 25-én időközi választást tartani a városban, amelyen a kormányoldal – a várakozások ellenére – súlyos vereséget szenvedett, az ellenzéki Márki-Zay Péter nagy fölénnyel nyert.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Gazdaság

Tiborcz István felszívódott

A közbeszerzési csalás miatti közvilágítási botrány kirobbanása óta nem látták állandó lakóhelyén Tiborcz Istvánt.