szerző:
hvg.hu

A fideszes politikus nem ment el a Közös Ország Mozgalom vitájára, a Facebookon üzent, de egy másik vitát nézhetett.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Egyből magasra tette a lécet Németh Szilárd, a vitát szervező Gulyás Mártont Soros György "bizalmasának" nevezte, szerinte a vitán megjelent ellenzéki képviselőkön jól érzékelhető volt, hogy "gyűlölik a másként gondolkodókat", a hatalomért bármire képesek, "és már most is gátlástalanul marakodnak egymással".

A vitát végighallgattuk, de nem világos, itt mely részre gondolhat Németh: a jelöltek nem gyűlölködtek, gátlástalan marakodásnak sem lehet nevezni a koordinációról folytatott vitát, egyszerűen mindenki a saját pozícióját védte. Szakpolitikai kérdésekben pedig nem nagyon volt eltérés.

Németh olyat is bekötött a reakciójába, amiről egy szó sem volt a vitában, ez pedig a migráció kérdése és a kerítés. Németh szerint "bármelyik ellenzéki is lesz a közös jelölt a végén, migránsokkal fogja elárasztani Csepel és Soroksár utcáit, tereit, óvodáit, iskoláit és lakásait!"

Németh egyébként egész megúszta egy-két csipkelődéssel. Az együttműködésről viszont voltak izgalmas mondatok.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!