szerző:
hvg.hu

A fideszes politikus nem ment el a Közös Ország Mozgalom vitájára, a Facebookon üzent, de egy másik vitát nézhetett.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Egyből magasra tette a lécet Németh Szilárd, a vitát szervező Gulyás Mártont Soros György "bizalmasának" nevezte, szerinte a vitán megjelent ellenzéki képviselőkön jól érzékelhető volt, hogy "gyűlölik a másként gondolkodókat", a hatalomért bármire képesek, "és már most is gátlástalanul marakodnak egymással".

A vitát végighallgattuk, de nem világos, itt mely részre gondolhat Németh: a jelöltek nem gyűlölködtek, gátlástalan marakodásnak sem lehet nevezni a koordinációról folytatott vitát, egyszerűen mindenki a saját pozícióját védte. Szakpolitikai kérdésekben pedig nem nagyon volt eltérés.

Németh olyat is bekötött a reakciójába, amiről egy szó sem volt a vitában, ez pedig a migráció kérdése és a kerítés. Németh szerint "bármelyik ellenzéki is lesz a közös jelölt a végén, migránsokkal fogja elárasztani Csepel és Soroksár utcáit, tereit, óvodáit, iskoláit és lakásait!"

Németh egyébként egész megúszta egy-két csipkelődéssel. Az együttműködésről viszont voltak izgalmas mondatok.

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.