szerző:
hvg.hu

Vasárnap már 20 fok is lehet.

Az igazi melegedés pénteken indul be az Időkép számításai szerint, köszönhetően a feltámadó délnyugati szélnek, ami enyhe levegőt hoz térségünkbe. Napközben egyébként többnyire napos, száraz időre és 9-15 fok közötti maximumokra készülhetünk.

A legújabb számítások szerint szombaton változóan, erősen felhős időre van kilátás, egy-egy jelentéktelen zápor is jöhet. Vasárnap is hasonló időjárás valószínű, némileg több csapadékkal, de összességében mindkét nap enyhe marad az idő. Közben fokozatosan megszűnnek a hajnali fagyok, a csúcshőmérsékletek pedig 15 fok körül alakulhatnak.

Vasárnap ennél is melegesebb lesz, délnyugaton helyenként akár 18-20 fokig is felmelegedhet a levegő.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!