szerző:
Gergely Márton - Tóth Richárd
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kamerát látott és menekülni kezdett Tiborcz István, az ellenzék muníciót kapott tőle is, Hódmezővásárhelytől is. De mihez kezd vele? Március 15-én pedig békemenet, Orbán-beszéd és ellenzéki tüntetés is. A választási kampány hajrájára megérkezett a hvg.hu közéleti podcastja is, a Fülke.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Első adásunkban a főszereplők a miniszterelnöki vő, Tiborcz István, a miniszterelnök politikai támasza, Lázár János, valamint az ő viselkedésük. Előbbi esetében a páni félelmet, utóbbinál a bécsi kirándulás körülményeit járjuk körbe. De szó lesz arról is, mi a közös a Momentum Nolimpia-kampányában és a hódmezővásárhelyi győzelemben, valamint beszélünk a március 15-i politikai megmozdulásokról is.

Mindezekről Gergely Márton, a hvg.hu belpoltikai rovatának vezetője beszélgetett egyik politikai újságírónkkal, Tóth Richárddal.

Amennyiben a beszélgetést Soundcloudon hallgatná meg, itt megteheti:

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.