szerző:
Gergely Márton - Tóth Richárd
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kamerát látott és menekülni kezdett Tiborcz István, az ellenzék muníciót kapott tőle is, Hódmezővásárhelytől is. De mihez kezd vele? Március 15-én pedig békemenet, Orbán-beszéd és ellenzéki tüntetés is. A választási kampány hajrájára megérkezett a hvg.hu közéleti podcastja is, a Fülke.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Első adásunkban a főszereplők a miniszterelnöki vő, Tiborcz István, a miniszterelnök politikai támasza, Lázár János, valamint az ő viselkedésük. Előbbi esetében a páni félelmet, utóbbinál a bécsi kirándulás körülményeit járjuk körbe. De szó lesz arról is, mi a közös a Momentum Nolimpia-kampányában és a hódmezővásárhelyi győzelemben, valamint beszélünk a március 15-i politikai megmozdulásokról is.

Mindezekről Gergely Márton, a hvg.hu belpoltikai rovatának vezetője beszélgetett egyik politikai újságírónkkal, Tóth Richárddal.

 

Amennyiben a beszélgetést Soundcloudon hallgatná meg, itt megteheti:

A hvg.hu közéleti podcastja, a Fülke összes adását itt érhetik el.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!