szerző:
hvg.hu

Szeretne egy jakuzzis tengeralattjárót és egy új karosszéket – Tichy-Rács szerint eljött az ideje az állat politikusoknak. A kétfarkúak már az európai közélet ajtaján dörömbölnek.

Tichy-Rács József soproni MKKP-jelöltet mutatja be a Euronews, a férfi kizárólag csirkejelmezben látható a párt propagandaanyagaiban. Tichy-Rács szerint a magyarok ugyanis nem bíznak többé az ember politikusokban, jogos tehát feltételezni, hogy egy csirkében vagy egy kutyában jobban megbíznak.

Az európai hírportál bemutatja a pártot, és arról is beszél, milyen könnyen összejött Tichy-Rácnak az 500 támogató aláírás, amikor elmondta az ígéreteit: egy új karosszéket magának, a soproni Ikva kiszélesítése, hogy nagyobb hajók is bejuthassanak a városba. De Tichy-Rács magának is szeretne egy tengeralattjárót, amivel munka után majd hazamegy, és persze jakuzzi is legyen rajta. Az MKKP pedig szét akarja zúzni a demokráciát, mert az embereknek már elegük van belőle. Helyette pedig egy mindenkinek egyenlő lopást biztosító rendszert kéne bevezetni. Tichi -Rács jelenleg Ausztriában él, de ha nyer, megfogadta, visszaköltözik Sopronba.

Tichy-Rács a választás.hu-n is csirkefejjel látható.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!