szerző:
nyüzsi

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A cím nem szemtelenkedés, egyszerűen ilyen tempóban készülnek el a nyilvánosság kizárásával tartott kormányfői kampányrendezvények videói. Kedd délután tette közzé Orbán Viktor stábja a Facebookon, hogyan zajlott a nyírségi agitálás még hétfőn. Ezzel azt a lehetőséget is megtagadja magától a kormányfő, hogy az adott nap híreire reagálni tudjon. Például Kósa Lajos ezermilliárdos délibábvagyonára, vagy Matolcsy György nagyon is reális luxusvillájára.

A tegnapból pedig nem tud mást üzenni, mint egyetlen témáját, a migrációt.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!