szerző:
nyüzsi

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

A cím nem szemtelenkedés, egyszerűen ilyen tempóban készülnek el a nyilvánosság kizárásával tartott kormányfői kampányrendezvények videói. Kedd délután tette közzé Orbán Viktor stábja a Facebookon, hogyan zajlott a nyírségi agitálás még hétfőn. Ezzel azt a lehetőséget is megtagadja magától a kormányfő, hogy az adott nap híreire reagálni tudjon. Például Kósa Lajos ezermilliárdos délibábvagyonára, vagy Matolcsy György nagyon is reális luxusvillájára.

A tegnapból pedig nem tud mást üzenni, mint egyetlen témáját, a migrációt.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.