szerző:
hvg.hu

A pestisracok.hu szerint nyomoz a rendőrség Juhász Péter ellen, a politikus nem tudott erről, de azt mondta, nem csak őt jelentették fel, hanem volt élettársát is.

Személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt nyomozást rendelt el az Együtt elnöke, Juhász Péter ügyében a rendőrség – írja a jobboldali pestisracok.hu a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól kapott információkra hivatkozva. 

Az oldal azt írja, Juhászt a feljelentéseiről ismertté vált volt fideszes Tényi István jelentette fel kényszerítés, súlyos testi sértés, kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt, a rendőrség pedi az utóbbi gyanúja miatt indított eljárást. Tényi a feljelentésében azokból a bírósági periratokból idézett, amelyek korábban a sajtóban megjelentek, és Juhász Péter és a volt élettársa közötti gyermekelhelyezési perből származtak.

Ebben a perben a nő azt vallotta, hogy a politikus bántalmazta őt, illetve bezárta egy szobába, később azonban úgy nyilatkozott, hogy nem tudja, hogyan került nyilvánosságra a vallomása.

A pestisracok.hu szerint Tényi István a Juhász Péter elleni feljelentésében azt is írta, hogy a politikus volt élettársa jogi képviselőivel is erőszakos volt, fenyegette a nő új barátját is, közvetetten pedig a közös gyerekeiket is lelki nyomás alatt tartotta.

Sikerült elérnünk Juhász Pétert, aki a hvg.hu-nak azt mondta, eddig nem tudott arról, hogy rendőrségi nyomozás folyna ellene, ő is csak a pestisracok.hu cikkéből értesült erről, de határozottan állította, hogy ez a személye elleni lejáratókampánnyal van összefüggésben.

Hozzátette, a "notórius feljelentő" Tényi István egyébként nem csak őt jelentette fel, hanem a volt élettársát is, valószínűleg azért, hogy így derüljön ki, hogy mi az igazság.

A politikus emellett kijelentette azt is, hogy nem igaz, hogy korlátozta volna a volt élettársa személyi szabadságát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!