szerző:
hvg.hu

Inkább a strasbourgi Európai Parlament plenáris ülésén képviseli a magyar érdekeket.

Bár teljes mellszélességgel kiáll mellette, mégsem tud részt venni a Békemeneten Morvai Krisztina EP-képviselő, mert "plenáris ülésen kell képviselnem hazámat". Az egykori jobbikos képviselő 2006 emléke miatt támogatja a CÖF menetét ("később azok lövettek közénk, akik most egy bizarr koalíció részeként vissza kívánnak térni a hatalomba"), illetve "parlamenti képviselőként nap mint nap tapasztalom azt az elszántságot, amivel az Unió rá akarja kényszeríteni Magyarországot a migránsok tömeges betelepítésére. Ellenállást, erőt kell mutatnunk." Mindezek ellenére inkább Strasbourgban képviseli a magyar érdekeket Morvai.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!