szerző:
hvg.hu

Részletes március 15-i programok címmel közöl írást a Ripost. A részletes alatt azt kell érteni, hogy a központi, állami ünnepségek mellett a Békemenet van még megemlítve. Természetesen nagyon fontos, hogy minél többen legyenek mindkét eseményen, Orbánt és Csizmadia Lászlót is idézi a programajánló.

További programok Budapesten – a kis keretes nyilván nem a kétfarkúak békemenetét vagy bármelyik ellenzéki eseményt taglalja, hanem Térzenét a budai Várban, meg a Táncsics-börtönnél rendezendő vetélkedőt, gasztronómiai programokat. Az utolsó traktus pedig a módosuló MÁV- és Volánbusz-menetrendekkel foglalkozik (a Békemenetre induló buszok menetrendje nem szerepel). Hely még lett volna bőven, a cikkben három kép is díszeleg.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!