szerző:
hvg.hu

A "B*szódjál meg KDNP" elsöprő sikere után itt az Apa zenél új száma, kifejezetten a választási kampányra időzítve.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A választások közeledtével új számmal jelentkezett a KDNP-s boltzáras fülbemászó számairól ismert Apa Zenél zenekar.

A szám a "Ne maradj otthon!" címet viseli, és a választási részvételre buzdít, annak ellenére, hogy a számban egyébként minden párt megkapja a magáét. A refrén ellenben sokatmondó:

"Ne maradj otthon, vagy döntenek mások
A fideszes nénik, az oligarchákok
Minden sz*r, de te ne maradj otthon, vagy
Hagyod, hogy az Orbán tőled is lopjon.

Ne maradj otthon, ne legyél bamba
Nálad a toll, hogy küldd el a f*szba
A jobbot a balt, vagy a középen bénát
Ne maradj otthon, ez megér egy sétát!"

Akiket zavar a trágár beszéd, azoknak készült egy gyerek- és rádióbarát változat, bár kíváncsiak lennénk, vajon melyik rádió játszaná le ezt a számot.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Kult

"Gyere haza, magyar!" - megszületett a hazaváró himnusz

A B*szódjál meg KDNP után újabb slágergyanús szerzeményt adott ki az Apa zenél. Ezúttal arra kérik a külföldre költözőket, hogy jöjjenek haza, és az újévbe már az itthon élőkkel "együtt hányjanak át".