szerző:
hvg.hu

A "B*szódjál meg KDNP" elsöprő sikere után itt az Apa zenél új száma, kifejezetten a választási kampányra időzítve.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

A választások közeledtével új számmal jelentkezett a KDNP-s boltzáras fülbemászó számairól ismert Apa Zenél zenekar.

A szám a "Ne maradj otthon!" címet viseli, és a választási részvételre buzdít, annak ellenére, hogy a számban egyébként minden párt megkapja a magáét. A refrén ellenben sokatmondó:

"Ne maradj otthon, vagy döntenek mások
A fideszes nénik, az oligarchákok
Minden sz*r, de te ne maradj otthon, vagy
Hagyod, hogy az Orbán tőled is lopjon.

Ne maradj otthon, ne legyél bamba
Nálad a toll, hogy küldd el a f*szba
A jobbot a balt, vagy a középen bénát
Ne maradj otthon, ez megér egy sétát!"

Akiket zavar a trágár beszéd, azoknak készült egy gyerek- és rádióbarát változat, bár kíváncsiak lennénk, vajon melyik rádió játszaná le ezt a számot.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.

hvg.hu Kult

"Gyere haza, magyar!" - megszületett a hazaváró himnusz

A B*szódjál meg KDNP után újabb slágergyanús szerzeményt adott ki az Apa zenél. Ezúttal arra kérik a külföldre költözőket, hogy jöjjenek haza, és az újévbe már az itthon élőkkel "együtt hányjanak át".