szerző:
hvg.hu

A gyerekre a dédszülei vigyáztak, amikor az eb rátámadott saját kertjükben.

Gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség, miután egy nyúli családi ház kertjében az ott élő család másfél éves kislányát megmarta a kutyájuk.

A gyereket már a helyszínen, majd a rohamkocsiban és a győri Petz Aladár Kórházban is többször újraélesztették, de a sérülései annyira súlyosak voltak, hogy nem sikerült megmenteni az életét – mondta az RTL Klub Híradójának Oláh Attila, az intézmény orvos-igazgatója.

A kutyát a támadás után a hatósági állatorvos szállíttatta el. Az ebet karanténba helyezték, a sorsáról később döntenek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!