szerző:
hvg.hu

Nyilván a migránsellenességével volt a baj.

Eltávolította a svéd-magyar nővel, Natalie Contessa af Sandeberggel készült interjút a közmédia oldaláról a Facebook.

A köztévé oldalán, a Híradó.hu-n azt írják, szombaton tették fel a videót a Facebook-oldalukra, néhány órával később viszont a Facebook leszedte, indoklásként pedig annyit írtak csak, hogy

a tartalom nem egyezett a közösségi szabályokkal.

Az oldalon idézik a Facebook alapelveit, amely szerint a gyűlöletbeszédet tartalmazó posztokat távolítják el.

Ahogy arról beszámoltunk, az interjúban a nő azt állítja, hogy a migránsok elől Magyarországra költözött Svédországból, és végig arról beszél, hogy milyen szörnyű állapotok lettek a bevándorlók miatt Svédországban. Azóta kiderült, hogy a nőnek egyébként évek óta van lakása Budapesten, Svédországban pedig többször is elítélték rágalmazásért, zaklatásért és közbizalom elleni bűncselekményért.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!