szerző:
hvg.hu

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Semjén Zsolt helikopterező jávor/rénszarvasa és Kósa Lajos "csengeri háziasszonyos" sztorija mellett sem hagyják, hogy feledésbe merüljön Lázár János bécsi videós sztorija. Lázár nem kis feszültséget váltott ki, mikor a Mariahilfer Strassén előadta, mióta több migráns él Bécsben, romlott a közbiztonság, és kosz is van.

Sokakat megihletett már a történet, kint élő magyarok is véleményt mondtak, most itt egy újabb válaszvideó, amit Csehszlovákkém tumblr-oldalán találtunk.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!