szerző:
hvg.hu

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Semjén Zsolt helikopterező jávor/rénszarvasa és Kósa Lajos "csengeri háziasszonyos" sztorija mellett sem hagyják, hogy feledésbe merüljön Lázár János bécsi videós sztorija. Lázár nem kis feszültséget váltott ki, mikor a Mariahilfer Strassén előadta, mióta több migráns él Bécsben, romlott a közbiztonság, és kosz is van.

Sokakat megihletett már a történet, kint élő magyarok is véleményt mondtak, most itt egy újabb válaszvideó, amit Csehszlovákkém tumblr-oldalán találtunk.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.