szerző:
hvg.hu

A növekvő botrány ellenére mosolyogva üzent Orbán.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Kósa Lajos egyre gyűrűző botránya ide vagy oda, Orbán Viktor miniszterelnök mosolygós videóban üzeni, ő már készülődik. A miniszterelnök a felvétel szerint radíros végű grafit ceruzával írja ünnepi beszédét, reméli, befejezi addigra.

A videó kedvéért épp csak felnéz az írásból. "Ünnepeljünk együtt" az üzenet. Arra semmi esély, hogy Békemenettel szemben bármilyen kínos téma miatt nekiáll magyarázkodni a március 15-i beszédben, holott volna miről: Gyurcsány Ferenc DK-elnök írásban kérdezte arról, mit tud Kósa Lajos ügyéről, tárca nélküli minisztere ellen feljelentést is tett, de ott van még a "vej-botrány", a Lázár János családjához tartozó földek közt fekvő vadászkastély, vagy a Semjén-féle vadászat.

Orbán az egész Kósa-ügyet három szóban lerendezte.

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.