szerző:
hvg.hu

A növekvő botrány ellenére mosolyogva üzent Orbán.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Kósa Lajos egyre gyűrűző botránya ide vagy oda, Orbán Viktor miniszterelnök mosolygós videóban üzeni, ő már készülődik. A miniszterelnök a felvétel szerint radíros végű grafit ceruzával írja ünnepi beszédét, reméli, befejezi addigra.

A videó kedvéért épp csak felnéz az írásból. "Ünnepeljünk együtt" az üzenet. Arra semmi esély, hogy Békemenettel szemben bármilyen kínos téma miatt nekiáll magyarázkodni a március 15-i beszédben, holott volna miről: Gyurcsány Ferenc DK-elnök írásban kérdezte arról, mit tud Kósa Lajos ügyéről, tárca nélküli minisztere ellen feljelentést is tett, de ott van még a "vej-botrány", a Lázár János családjához tartozó földek közt fekvő vadászkastély, vagy a Semjén-féle vadászat.

Orbán az egész Kósa-ügyet három szóban lerendezte.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!