szerző:
hvg.hu

Kósa Lajos szerint az ellenzék akarja lejáratni. Ennek a fellelhető tények ellentmondanak.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Az egyre szövevényesebb ügybe keveredő Kósa Lajos újfent magyarázkodik a Facebook-oldalán, csak most nem videóval, hanem szöveges üzenetben, amit egy "sziasztokkal" indít. Kósa azt állítja, hogy az ellenzék próbálja lejáratni hazugságokkal. Ez nem éri váratlanul, mert minden választási kampányban volt hasonló akciókban része, "ám kivétel nélkül mindig bebizonyosodott, hogy aljas rágalmak ezek az állítások".

"A rendőrség nyilatkozata szerint Sz. Gáborné többeket becsaphatott, vele szemben csalás alapos gyanúja miatt eljárás indult. Egy jól kitervelt csalással próbáltak megtéveszteni engem is, vélhetően Sz.Gábornét ebben egy bűnszervezet segítette. A konkrét üggyel kapcsolatosan haladéktalanul megteszem a feljelentést!"

Kósa Lajos a Facebook-posztban nem tért ki arra, hogy a közjegyző előtt aláírtak egy olyan papírt is, amely szerint édesanyjának ajándékoztak volna 800 millió forintot. Ahogy azt sem fejtegette, hogy a korábban csengeri háziasszonyként emlegetett Sz. Gáborné kapcsolatban van Fiák Istvánnal, illetve olyanokkal, akik kapcsolatba hozhatók Kósával, a kapcsolati hálót Hadházy Ákos LMP-s politikus fejtette ki. A hvg.hu-nak a nő fia azt állította, nem ők keresték meg Kósát, ez pont fordítva történt.

Kósa ma is tartott sajtótájékoztatót, ahol nagyjából ugyanazt mondta, mint amit leírt, kérdésekre nem válaszolt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!