szerző:
hvg.hu

Édes meglepetéssel készült Kósa Lajos 54. születésnapjára a netadó elleni tüntetés szervezője, Gulyás Balázs és Papp Réka Kinga. A sütemény viszont csak akkor jár, ha a miniszter lemond.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

"Holnap nemzeti ünnep lesz, de ma is jeles nap van: 54. születésnapját ünnepli Kósa Lajos" – hangzik el abban a videóban, amelyet az internetadó elleni tüntetés szervezője, Gulyás Balázs, valamint Papp Réka Kinga újságíró készítettek, és töltöttek fel a YouTube-ra.

A felvételhez mellékelt szöveg szerint "az 1300 milliárdos miniszter sokkal nagyobb ajándékokat is kapott már", de Gulyás és Papp remélik, hogy Kósa elfogadja tőlük ezt a csekélységet. A sütemény átvételének azonban feltétele is van: Kósa csak akkor kapja meg, ha lemond.

"Ha ő is úgy szeret minket, ahogy mi szeretjük őt, akkor esetleg meglephetne minket valami hasonló kaliberűvel, mondjuk egy lemondással" – hangzik el Papp Réka Kingától.

A Magyar Nemzet írta meg korábban a birtokába került, 2013 elején készült állítólagos közjegyzői dokumentum alapján, hogy Kósa Lajost megbízta valaki, hogy rendelkezzen egy ezermilliárd forintnak megfelelő összeg felett. A kedden kipattant ügy további részleteit itt olvashatják.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Fizessen elő lapunkra! Most kedvezményesen juthat hozzá csomagunkhoz, amelyben a negyedéves előfizetés mellé megkapja Kornai János Látlelet című könyvét.