szerző:
hvg.hu

Egy püspökladányi fórumon került szóba a dolog.

Ahogy korábban megírtuk, tagadja a miniszterelnök-helyettes, hogy Farkas József vállalkozó fizette volna azokat a svédországi vadászatokat, amelyekről a múlt héten számolt be a Magyar Nemzet.

Hogy Semjént mennyire felvillanyozza a vadászat, hogy tud lelkesedni "műremek, művészeti és szobrászati értékű preparátumokért", az abból a videóból is kiderül, amelyet hétfőn tett közzé Facebook-oldalán, s amely arról szól, hogy a Parlamentben fogadta a Safari Club International elnökét. Az amerikai Paul Babaz is meghívta vadászni, a miniszterelnök-helyettes pedig a felvételen arról beszélt, megpróbálja "kiciriblizni", hogy barátja, Bayer Zsolt is vele tarthasson.

A Hír TV beszámolója szerint nem telik el nap anélkül, hogy Semjén a vadászatról beszéljen. Kedden egy püspökladányi fórumon került szóba a téma, ahol a politikus azt mondta: "A helyzet az, hogy soha életemben nem volt se alkalmam, se lehetőségem, se módom arra, hogy jegesmedvét ejtsek el. De ha bárki meghívna egy jegesmedvére, az az igazság, azért az inspirálna. Úgyhogy ha el tudják intézni, akkor egyetlen pont lesz, ami hálával fog kötni a Hír TV-hez, ha egy jegesmedve-vadászatot elintéz nekem."

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!