szerző:
hvg.hu

Vecsés és Pestszentlőrinc között történt a baleset március 17-én, a személyautó teljesen kiégett.

Eddig tisztázatlan körülmények között március 17-én hajnali 4 óra 47 perckor egy személyautó ütközött egy tehervonattal az Üllői út és a Ferihegyi Repülőtérre vezető út kereszteződésében, a vasúti síneken. Az ütközés után az autó kigyulladt, a balesetben senki nem sérült meg.

©

A szemle és a műszaki mentés idejére a Ferihegyi gyorsforgalmi út kifelé vezető oldalán csak egy sáv volt járható, de délelőtt tíz óra magasságában befejezték a műszaki mentést és a helyszínelést, a forgalom azóta ismét zavartalanul haladhat - olvasható a police.hu-n.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!