szerző:
hvg.hu

Egy bicikliző pár talált rá egy szivattyúházban a szentendrei holttestekre. Továbbra sem zárják ki, hogy gyilkosság történt.

Szentendrén, a bicikliút és a Duna közötti erdős, bokros részen, egy szivattyúházban bukkantak rá március 15-én két holttestre. Egy arrafelé kerékpározó pár jelentette az esetet, a Blikk azt írja, hogy a testek a vízen lebegtek.

A lap értesülései szerint a testek kiemelése nehézségekbe ütközött, csak speciális eszközökkel tudták azojat a szárazföldre felhúzni, mert annyira rossz állapotban voltak, hogy több testrészük is levált, amelyeket külön kellett az aknából kiemelni. Az adott partszakaszt még 16-án sem lehetett megközelíteni.

©

Mint korábban megírtuk, az elsődleges adatok alapján nem zárható ki, hogy bűncselekmény történt, így a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja az ügyet.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!