szerző:
hvg.hu

Választási videó sztárokkal.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A magyarországi Facebook-sztárok politikai állásfoglalásának napja a mai: előbb az amúgy nem sokat politizáló Tibi atya állt ki keményen a kormányváltás mellett, majd az ország leghíresebb macskája, Erzsi Fenevadova jelezte egy videóban: Gyurcsány Ferencet támogatja az április 8-i parlamenti választáson.

Erzsi nyávogását gazdája, Homonnay Gergő tolmácsolja a volt miniszterelnök Facebook-oldalára feltöltött videón. Azt azért cáfolta, hogy Erzsi Gyurcsány macskája lenne.

Rajtuk kívül még Lang Györgyi „vicceskedik” azzal, hogy „Hallgass a szívedre, szavazz a DK-re”, Fülöp Zsuzsa operaénekesnő, Haraszty István Édeske képzőművész és Kuncze Gábor volt SZDSZ-elnök pedig voksolásra és az ellenzék támogatására kéri nézőit.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!