szerző:
Gergely Márton, Tóth Richárd
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A miniszterelnök már ott tart, hogy önmagát azonosítja a nemzettel. Ezzel egy időben Karácsony Gergely olyan lett, mint a szója, miközben Kósa Lajos mattolta a kormányt. Három hét és választás, a Fidesznek pedig semmi sem lesz drága. A hvg.hu közéleti podcastja, a Fülke március 15-ről szól.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Első podcast-adásunkat itt hallgathatja vissza, a mostani beszélgetésből pedig megtudhatja, miért és kinek volt szüksége a békemenetre, miért jelenthette be Gyurcsány a DK-jelölt visszalépését az LMP javára, miért ajánlotta fel a tárgyalást a Jobbikkal, miként elmondjuk azt is, szerintünk miért nem atombomba az, amivel a Fideszt támadják.

Ezúttal is Gergely Márton, a hvg.hu Itthon rovatának vezetője beszélget politikai szakírónkkal, Tóth Richárddal.

Ha SoundCloudon hallgatná meg, itt megteheti:

 

A hvg.hu közéleti podcastja, a Fülke összes adását itt érhetik el.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!