szerző:
hvg.hu

Ugyanaz a mélabús zongoraszó.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A brüsszeli Molenbeek negyedben forgatta le művét a Fidesz európai képviselője. Szerinte a városnegyed a bevándorló dzsihadisták európai fővárosa.

A politikus szerint április 8-án megakadályozhatjuk, hogy Magyarország bevándorlóország legyen és tehetünk azért, hogy magyar ország maradjon - hangsúlyozta Facebook-üzenetében.

Az MTI által is átvett anyag leíratában olvasható, hogy a politikus szerint a korábban franciaajkú keresztény munkások lakta kerület mostanra az európai dzsihádisták fővárosa lett, mivel a két évtizeden keresztül hivatalban lévő szocialista polgármester tudatos betelepítési politikájának eredményeként 30-40 ezer észak-afrikai költözött oda. Ennek a politikának a romló közbiztonság, a majd negyven százalékos munkanélküliség lett az eredménye - mondta Deutsch Tamás, hozzátéve, "egyáltalán nem szelíd eszközökkel alakították át a város arculatát" az újonnan érkezettek, aki egyértelműnek nevezte az illegális bevándorlók hulláma és a terrorcselekmények elszaporodása közi összefüggést.

Az EU-s képviselő videója figyelemre méltó alkotás azt követően, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter Lázár János, Bécs "egyik régi, nagyhírű" kerületéből jelentette még múlt héten, hogy ott szerinte húsz éve még egyetlen bevándorló sem volt, most viszont már csak "fehérek és keresztények, idős nyugdíjasok vannak, mindenki más bevándorló".

A hét folyamán több anyag és hivatalos közlemény született, többségükben megdöbbentőnek nevezve, hogy így becsmérli egy szomszédos ország fővárosát Lázár János.

Bécsi magyarok: "Pont az ilyen emberek miatt jöttem ki, mint Lázár"

Lázár János viharos bécsi kiruccanása után videós stábunk megpróbálta megtalálni a miniszter által hírhedt no-go zónának lefestett kerületet. Utunk során magyarok segítettek eligazodni abban, hogy mi igaz a Lázár szövegéből.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!