szerző:
hvg.hu

Az autóért sem kár, csak válaszolni ne kelljen.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Miután tegnap Kósa Lajos perceken át némán sétált az őt kérdező újságírók mellett, ma Pécsre utazott, hogy az ottani fejlesztésekről tartson sajtótájékoztatót. Néhány újságíró, akit nem hívtak meg az eseményre, a városháza kapujában várta a minisztert, az Együtt képviselőjelöltje, Berkecz Balázs társaságában. A Szabad Pécs vette fel, ami ez után történt.

A miniszter nem szállt ki az autóból, ehelyett a sofőrje megpróbált inkább beparkolni. Ez viszont nem sikerült, egy kis időre beszorult a kapuba, meg is húzta az autó oldalát, végül elhajtott. Néhány perccel később Kósáék visszatértek, és ekkor már sikerült behajtani a városháza udvarára, ahova az újságírók már nem követhették.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!