szerző:
hvg.hu

Hétfőn késő este ült le tárgyalni Szél Bernadett és Hadházy Ákos, az LMP két társelnöke a Jobbikot képviselő Vona Gábor pártelnökkel és Szabó Gábor pártigazgatóval. A megbeszélés az M3-as autópálya egyik benzinkútján zajlott.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A 444.hu munkatársa fotókat is készített a borsókúti töltőállomáson beszélgető politikusokról. Szélék Debrecenben, Vonáék pedig Mátrafüreden kampányoltak előzőleg, azután találkoztak a pihenőnél.

A bő egyórás találkozó után Szél Bernadett azt mondta, a találkozó sokkal jobb hangulatú volt, mint a vasárnapi, amelyet Gyurcsány Ferenc hívott össze még március 15-én. Azon a megbeszélésen az MSZP, a DK és az LMP vezetői vettek részt, de nem sikerült közelebb jutniuk az együttműködéshez. A szocialista Molnár Gyula egyenesen elkeserítő színvonalúnak nevezte az egyeztetést.

Az LMP–Jobbik-tárgyalás után részleteket egyik fél sem árult el, előbb a saját pártjukkal egyeztetnek az elhangzottakról. Az LMP elnöksége kedd reggel ülésezik, hogy határozzon a folytatásról.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!