Windisch Judit
Windisch Judit

Csak a pozitív oldalát látja az eliosos beruházásnak Jászberény fideszes polgármestere, Szabó Tamás, aki még sosem hallotta Tiborcz István nevét.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Úgy nyerte meg az Elios a jászberényi közvilágítás felújítására kiírt pályázatot, hogy egyharmaddal drágább ajánlatot adott, mint a riválisa. A közbeszerzést első körben visszadobta a Miniszterelnökség is, a javított közbeszerést két héttel azután adták ki, hogy a miniszterelnök veje, Tiborcz István kiszállt a cégből. Az EU csalás elleni hivatala, az OLAF az Elios-pályázatoknál számos szabálytalanságot talált, az összeférhetetlenség itt is igaz volt – írta korábban a 24.hu. A szervezettől kapott levelet a jászberényi önkormányzat nem adta ki az Átlátszó közérdekű adatigénylésére.

Megkérdeztük a beruházásról a Pócs János fideszes politikus alattyai fórumán kampányoló Szabó Tamás jászberényi polgármestert, aki azt sem tudta, ki a miniszterelnök veje.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!