szerző:
hvg.hu

A pár éve elindított állami hírcsatorna eddigi talán legjobb élő beszélgetését a kutyapártnak köszönheti. Lehet, több ilyen nem is lesz.

Sárga tyúknak öltözött, így ment be a kutyapárt képviselője péntek este a köztévé élő műsorába. Illedelmesen válaszolt a kérdésekre, természetesen tyúknyelven.

A rendelkezésre álló időkeretet kihasználták, igaz, az utolsó 23 másodpercét kotkodácsolás nélkül hagyták, mert a képviselőjelölt egy szívószál segítségével ivott a számára kikészített vízből.

Szívószálat persze nem készítettek be a stúdióban, pedig egy tyúk volt a vendég. A kutyapárt jelöltje azonban előrelátó volt, és vitt magával egy előre csomagolt szívószálat, amit gyorsan kibontott.

A műsorvezető több kérdést is feltett a vendégnek, ami szokatlannak számít, mert a köztévében eddig nem szívesen látott ellenzékiek közül több olyan is volt a héten, akit egyszerűen hagytak beszélni az időkerete erejéig, nem igazán fáradtak egy interjú látszatának fenntartásával.

Az alábbi videón megnézheti a beszélgetést:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!