szerző:
hvg.hu

De helyenként eshet is.

Kedden alapvetően még felhős időre készülhetünk, de hosszabb-rövidebb időre helyenként előbújik a nap. Többfelé alakulhat ki eső, záporeső. A nyugati határ közelében kis eséllyel délután az ég is megdörrenhet.

Főleg a Dunántúlon felélénkül az északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Szerdán egy melegfront hoz borongós időt és többfelé esőt, záporokat. A délnyugatira forduló légmozgás napközben többfelé feltámad. Hajnalban helyenként ismét gyengén fagyhat, délután 7-16 fokig melegszik a levegő, délnyugaton lesz a legmelegebb.

Kedden sem lesz front térségünkben, viszont az enyhülés hatására migrén, fejfájás továbbra is előfordulhat, fáradékonyabbak, levertebbek lehetünk. Még hűvös lesz a reggel, emiatt a kopásos és reumatikus panaszok felerősödhetnek, érdemes rétegesen öltözködni. Emellett pedig ne feledkezzünk meg immunrendszerünk védelméről sem!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!